Eerder Entertainment nieuws. 

Team The Artist Company Wenst u Fijne Festdagen En Een Gezond 2018.

 


 

Wij wensen Andre Hazes Toi Toi Toi bij de twee uitverkochte concerten in Ahoy  13  en 14 oktober 2017. Je verdient dit. 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Anita Meyer

 

Met de internationale megahit ‘Why tell Me Why’, meerdere top-10 noteringen, uitverkochte shows in Ahoy en diverse awards mag Anita Meyerzich met recht de meest succesvolle en populairste zangeres uit de jaren ‘80 en ‘90 noemen. Anno nu is Anita echter weer helemaal terug van…  eigenlijk nooit weggeweest!

 

Haar grootste hit ‘Why tell Me Why’ is onlangs door verschillende DJ’s opnieuw uitgebracht en wederom met internationaal succes. Hierdoor maakt momenteel een heel nieuwe generatie kennis met de muziek van Nederlands meest succesvolle zangeres.

Inmiddels staat Anita Meyer ruim 30 jaar aan de top van het Nederlandse entertainment en ook vandaag de dag weet zij keer op keer een fantastisch optreden te realiseren.

 

Een gegarandeerde hit op uw evenement!

 


(bron management Andre 11-07-2017) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AGENDA ANDRÉ HAZES VOOR HET EERSTE HALF JAAR 2018 OPEN!

 

De afgelopen jaren heeft André Hazes zich ontpopt tot een van de beste artiesten die Nederland rijk is. Met tientallen uitverkochte optredens, zowel openbaar als besloten en verdeeld over heel Nederland en België, heeft hij bewezen een absolute garantie voor succes te zijn op elk podium. Met gepaste trots kunnen we dan ook concluderen dat André Hazes de hoge verwachtingen welke zijn beroemde achternaam met zich meebrengt meer dan waarmaakt. Zo was hij de afgelopen periode tweemaal te gast bij Toppers In Concert (zowel de Kerst editie in Rotterdam Ahoy als ook de mei editie in de Amsterdam ArenA) en stond hij 5 avonden in de Ziggo Dome met Holland Zingt Hazes. Bovenal gaf hij in januari 2 uitverkochte solo concerten in de AFAS Live.

 

Op 13 en 14 oktober staat André Hazes met een eigen show in het Sportpaleis van Rotterdam Ahoy. Hiermee wordt een nieuw hoofdstuk aan zijn nu al imposante carrière toegevoegd.

 

Informeer nu naar de mogelijkheden voor het eerste half jaar 2018!  0570 - 83 00 37

 

 


(bron show.nl 11-08-2017) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gestoorde fan verstoort concert Britney Spears.

 

Daarom is beveiliging zo belangrijk !!

Wij van The Artist Company werken al jaren met partners die gespecialiseerd zijn in (entertainment) beveiliging.

Want een mooi feest is een veilig feest!!

 

De man arriveerde met een radslag en deed vervolgens een poging om bij Britney in de buurt te komen. Zover kwam het echter niet. Beveiligers en dansers van de zangeres spoedden zich het podium op om de man in de kraag te vatten, zo is te zien op video’s die andere concertgangers op sociale media hebben gezet.

Britney kreeg weinig van de commotie mee. De zangeres had net haar nummer Crazy afgerond en vroeg het publiek of ze het nog naar hun zin hadden. Pas daarna ontdekte ze dat er iets mis was. “Wat gebeurt er? Wat is er mis?”, vroeg ze een beveiliger die haar probeerde te kalmeren. De 35-jarige zangeres werd vervolgens backstage gebracht.


 (bron RTL Nieuws 07-07-17)

 

Tijn (6) van nagellakactie Serious Request overleden

 

 

 

 

Tijdens 3FM Serious Request in Breda hebben we Tijn mogen leren kennen als een lief en speels mannetje met een bijzonder warm hart. Hij meldde zich, samen met zijn vader, bij de brievenbus van het Glazen Huis met een bijzonder groot gebaar." 

Diep geraakt

Serious Request leverde vorig jaar in totaal ruim 9,25 miljoen euro op. Maar liefst 2,5 miljoen daarvan werd binnengehaald met de nagellakactie van Tijn. 3FM is aangeslagen door zijn dood: "Met zijn nagellak-actie gaf hij duizenden kinderen een toekomst, terwijl zijn eigen toekomst zo onzeker was."

"Tijn is een voorbeeld voor ons allemaal. Zijn verhaal heeft ons als zender diep in het hart geraakt - toen, vandaag, voor altijd. Ongeloof, boosheid, verdriet: er is zoveel wat we op dit moment voelen, maar we zijn even stil. Lieve Tijn, rust zacht."